Illusion, Infinity & Climb1 show room!

Illusion, Infinity & Climb1 show room!

Ste opazili, da imamo v našem plezalnem centru posebej ločen prostor, kjer je samo en balvanski problem? Gre za Show room znamke Illusion & Climb1!

V sodelovanju z vrhunskimi znamkami piramid, volumnov in oprimkov Illusion, Infinity & Climb1 vam bomo predstavili nove, kvalitetne in luksuzne izdelke, na posebej ločenem delu stene našega plezalnega centra. Tako lahko doživite plezanje po vrhunskih izdelkih, primernih tudi za najvišjo stopnjo tekmovanj, brez da so vam ‘’na poti’’ drugi oprimki ali balvani. Kot na svetovnem prvenstvu! 😀 Znamka Illusion je namreč tekmovalna znamka. Illusion volumni in piramide se že uporabljajo na IFSC tekmovanjih. Seveda, je težavnost prilagojena – torej ni nujno, da boste naleteli na izredno težek problem, saj je naša ideja ravno, da iz piramid, oprimkov in volumnov, sestavimo lažji oz. srednje težek balvanski problem, ki ga lahko sprobajo tudi ‘’navadni smrtniki” in ne samo tekmovalci oziroma vrhunski plezalci.

Izdelki na tem delu se bodo tekom leta tudi večkrat spremenili, tako da vam bomo predstavili inovacije in novosti v svetu plezalnih oprimkov, piramid in volumnov!

 

Več o znamkah Illusion, Infinity & Climb1 in drugih sorodnih izdelkih najdete na https://climbinggymheaven.com/ ali na FB & IG @illusionholdsandvolumes, @illusionwood, @infinityvolumes, @climb1climbingvolumes, @climbinggymheaven.

Vabljeni na session! 🙂