Tečaj plezanja v skali

 

Začetni tečaj plezanja v skali je namenjen vsem, ki bi se radi v svet naravnih plezališč podali opremljeni z vsem potrebnim znanjem za varno in prijetno plezanje. Spoznali bomo tehnike plezanja, vrvne tehnike, se naučili osnove prve pomoči, seveda pa tudi nekaj zgodovine in etike samega športa.

Obiskali bomo zunanja plezališča in naučeno preizkusili tudi v praksi. Po zaključenem tečaju in opravljenem izpitu boste udeleženci usposobljeni za samostojno in varno plezanje, pridobili pa boste tudi naziv Pripravnik/ca športnega plezanja.

POGOJI ZA PRISTOP

  • dopolnjena starost 14 let,
  • veljavna članarina za tekoče leto

POTEK TEČAJA

Tečaj traja dva meseca, dobivamo pa se 1x tedensko v Frikšnu.. Poleg tega se odpravimo na štiri enodnevne ter en dvodnevni plezalni izlet v naravo.

Pred začetkom tečaja organiziramo brezplačno informativno predavanje, na katerem boste dobili vse pomembnejše informacije glede poteka tečaja, spoznali ekipo inštruktorjev ter imeli priložnost vprašati, kar vas zanima.

TERMINI

jesenski: oktober, november, december

pomladni: februar, marec, april

poletni: maj, junij, julij

OPREMA

Vsak tečajnik potrebuje osnovno športno opremo (hlače, majico, vodo) ter plezalke. Plezalni pas in čelado si lahko brezplačno izposodite pri nas. Poskrbeli bomo tudi za vrvi, varovala, komplete in ostalo.

CENA TEČAJA

220 € (in poravnan znesek članarine za tekoče leto, kar znaša 15 €).

PRIJAVA IN INFORMACIJE

info@friksn.si, 031 434 777

 

 

 

Imate kakšno vprašanje v povezavi s programom?

PRIJAVA NA ZAČETNI TEČAJ PLEZANJA

VPISNI LIST